Hinnasto ja mallitTuntiveloitus: 36 € / h (sis alv). Kokonaiskustannukset pyritään aina arvioimaan ennen tutkimuksen alkua.
Aloituskonsultaatio on ilmaista eikä sido mihinkään.
Maksutavat: tilisiirto / käteinen / PayPal / luottokortti.


LAHJAKORTTI


Helppo tapa hankkia päivänsankarille mieleenpainuva lahja, joko yksin tai useamman lahjanantajan kesken. Hanki tyylikäs painettu lahjakortti, jolla lahjansaaja voi tilata vapaavalintaisen sukututkimuksen. Lahjakortti on mainio lahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikkea!
SUKUTUTKIMUS


Aika, joka sukututkimuksen tekemiseen joudutaan käyttämään, on aina tapauskohtaista. Se vaihtelee sopimuksen mukaan, eli siitä kuinka laajan tutkimuksen asiakas tilaa. Tutkimuksen sisältö, hinta ja aikataulu sovitaan aina ennen aloitusta.
SUKUTAULU


Erinomainen idea seinätauluksi tilaajalle itselleen, tai lahjaksi esim. läheisen merkkipäivänä! Saatavana myös valmiiksi kehystettynä. Koristelut, muotoilut, hinnat yms. määritellään tapauskohtaisesti.
SUKUPUU


Saatavana on useita eri malleja, sekä runsaasti taustakuvia ja koristekuvioita. Taustakuvana voidaan käyttää myös asiakkaan haluamaa kuvaa, sekä lisätä sukupuuhun asiakkaan omia henkilökuvia. Näin sukupuusta saadaan henkilökohtainen. Hinta määritellään koon mukaan tapauskohtaisesti.

Perinteinen pystymalli

Perinteinen vaakamalli

Rusettimalli

Viuhkamalli

YmpyrämalliKÄSIN PIIRRETTY SUKUPUU


UUTUUS!

Taiteilijan käsinpiirtämä sukupuu on saajalleen hyvin persoonallinen, arvokas ja erityinen. Saatavana useita kokoja, pienistä hyvinkin suuriin. Taustakuvien ja muotoilujen suhteen voi esittää toiveita. Hinta määritellään tapauskohtaisesti. Kysy tarjousta!
HTML-ESIPOLVIKAAVIO


Jos sinulla on kotisivut, niin voimme toimittaa sinulle html-muotoisen esipolvikaavion, jonka voit liittää omille sivuillesi. Helppo päivittää tietojen lisääntyessä. Hinta määritellään tapauskohtaisesti.
(Nimiä klikkaamalla näet perhekaavion.)Real Time Web Analytics